De kolgans, wetenschappelijk bekend als Anser albifrons, leeft in een aantal van de meest noordelijke gebieden van Canada, Groenland en Alaska tijdens de zomer voor de fokkerij. In de winter, deze vogels migreren naar warmere gebieden ten westen van de rivier de Mississippi, zoals Californië, Zuid-Texas en gebieden van Mexico. Buiten Noord-Amerika, zoals vermeld op de Cornell Lab van de ornithologie's 'All About Birds' website, kunnen deze ganzen te vinden op de toendra van Siberië en in heel Rusland. Het lichaam van deze ganzen is een grijsachtige bruin met oranje voeten en benen, een oranje of roze getint bill-wit voorhoofd en factuur basis. Een volgroeide kolgans weegt ongeveer 7 pond, met een 2,6 voet spanwijdte.

Anser caerulescens, of sneeuw gans, leeft in een breed scala van Noord-Amerika. De Universiteit van Michigan Museum of Zoology Animal Diversity Web verklaart ze zijn te vinden rond de St. Lawrence Rivier, maar migreren naar New England in het voorjaar. Deze vogels zijn bijna net zo gewoon een site als Canada ganzen. Sneeuw ganzen zijn kleiner dan Canadese ganzen, met een gewicht van ongeveer 8 pond, met een spanwijdte van 1,5 voeten. Sneeuw ganzen hebben twee fasen sneeuw en blauw. Volwassenen in de sneeuw fase hebben witte lichamen met zwarte tips, rode poten en voeten, een roze snavel en zwarte rond het wetsvoorstel. Blue fase volwassenen verschillen dat hun lichamen zijn blauw grijs met een witte kop en nek.

Van alle Noord-Amerikaanse ganzen, de Canadese gans, Branta canadensis, is één van de meest voorkomende en herkenbare soorten. De Cornell Lab of Ornithology's 'All About Birds' website staat dat de Canadese gans kan worden gevonden in heel Noord-Amerika met enkele uitzonderingen. Het hele jaar door, ze leven in de noordelijke helft van de Verenigde Staten, met de ganzen naar het zuiden voor de winter, Mensen Canada Goose Expedition Bruin Nederland of het noorden naar Canada voor de zomer de fokkerij. Canadese ganzen hebben zwarte nekken en hoofden, met bruine rug, tan borsten en witte wangen en kinbandpinguïns. Ze zijn te vinden in en rond elke vorm van waterbron. Canadese ganzen staan ​​bekend om hun luide, frequente toeterende geluiden. Hun draagwijdte kan oplopen tot ongeveer 5,5 voeten en ze kunnen een gewicht tot 20 pond.

Mensen Canada Goose Expedition Bruin Nederland

Wat zijn de verschillende soorten van Ganzen